Juligen

Nämen hörrni! Ser man på, vi lever! Är det inte fantastiskt! Charlie hade rätt. Jorden gick inte under igår. Men jag läste att de tydligen hade räknat fel och att det egenltigen skulle vara om 50 dagar. Aldrig ska man få vara lugn..
 
Denna dagen skulle fyllas utav julklappsfix och städning, men jag behövde hjälpa mamma med köttbullslagning och sen var jag tvungen att ta en pause på sisådär 2 timmar. Men rummet är ändå så gott som städat och julklapparna är nästan klara.
 
Imorgon är bästa dagen på året. Dagen innan julafton är ju alltid bättre än själva aftonen it self! Man klär granen, lyssnar på julmusik, dricker glögg och slår in julklappar enda in på småtimmarna. Som pricken över i såg jag att så ska det låta börjar imorogn också! Åh, mitt liv känns bra. ♥
 
Igår fick jag världens finaste almenacka utav Kitty! Den är fylld med massa bilder och datum som jag måste komma ihåg. Jag älskar den! 
 
 
Bättre bilder kanske kommer, men just nu orkar jag inte! Ska nog banne mig gå och lägga mig nu. Kanske kollar på ett avsnitt one tree hill innan. Fast det har jag ju misslyckats med de senaste nätterna. Somnar ju på 5 minuter... Hur som haver: GOD NATT! :)
 
Puss o kräm Sandra                   

2012 dumdumduuuuum

Så, imorgon går världen under. Känns ju sådär faktiskt. Så mina planer för dagen: Göra allt jag alltid velat göra, men aldrig gjort! Eller, nä, tror jag stannar hemma och tar det lungt istället. Flisan ska komma snart förresten, så sista dagen i mitt liv spenderar jag som barnvakt.
 
Nej, okej, vi får hoppas på att dessa indianer inte har full koll det här med spådom. Jag menar, de verkar ju inte ha alla kamrater i kanoten, så att säga. Det här skulle ju tydligen ha skett för 7 år sedan, eftersom de inte räknat med skottdagar. 
 
Men om ni ändå känner er oroliga kan ni ju kolla på charliissocoollike´s video om just detta. Måste säga att den lugnade mig lite! :
 
 
 
Så, hoppas allt känns bättre! Jag har inte några planer på att dö imorgon..
 
Ska vi säga att vi hörs i övermorgon? När vi kan känna oss trygga igen. Eller tidigare, I don´t know. Fick jullov idag, så jag kan göra vad än faller mig i smaken.
 
Puss o kräm Sandra                       
 
 

På julen ska varenda unge vara glad

Inser att jag skrivit två inlägg i december. Så kan vi ju inte ha det!
 
Idag har jag verkligen bara njutit utav julstämningen! Gick upp vid tolv, satte mig vid köksbordet och pysslade, sen städade jag och sen pysslades det lite till. Under hela dagen har det dessutom spelats julmusik i hemmet. Sen kom mamma med glögg och pepparkakor också.Himla mysigt!
 
Det var ett par år sedan som jag kände denhär julstämningen, så jag är så glad att har fått tillbaka den i år!
 
Snart blir det en liten middag här hemma, så Johan och Sandra kommer över. Trevligt!
 
Mer då.. Ja, imorgon är det simskoleavslutning så vi simskolelärare tänkte bjuda på ett storslaget luciatåg. Vi fyra. Som inte har övat. Men det är sånt som ordnar sig!
 
Puss o kräm Sandra                                

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0