12.02.29

Wow, det är den sista februari nu. Skönt! Nu börjar det bli vår. Snödropparna har börjat blomma i vår trädgård. Det bästa vårtecknet! ^^

Hur som haver, jag är trött (ovanligt) men jag tänkte att jag kanske skriver lite om London imorgon. Jag menar, något lär ni ju få höra om det, så som jag har tjatat!

Men den här dagen, oerört sammanfattat:

Vaknade
Kitty kom hit
Vi åkte till skolan
Gick i skolan
Jag åkte hem
Lovan kom för att plugga och dricka te med mig, men jag kollade väl mest på One tree hill.. hehe
Jag typ somnade
Kollade på tv
Gick och la mig


Ja. Två finfina vänner har alltså varit här idag, hur underbart var inte det då? Även fast jag inte kände mig särskilt social. Men det är ändå mysigt att ha dem här! ♥


Neej, dags att stänga ögonlocken. God natt!


                                                                                                   Puss o kräm Sandra

12.02.28

Mina ögon har svidit konstant idag. Så fruktansvärt trött! Somnade runt 2 gick upp klockan 6.  That sucked. Helt onödig skoldag också. Det enda jag lärde mig var att kex kommer från Göteborg och faktistk utalas chex. Kex betyder typ "snygg person".
Åh, jag är så trött. Kom nyss på att jag antagligen glömt mitt lipsyl i london. Nu har jag jätteont i magen. Det må ha kostat typ 10 kr, men det var heeeeelt nytt och smakade körsbär. Åh! Nu ligger det bara där, bakom madrassen. Vad kommer hände med det?! Hoppas jag har fel och hittar det här hemma... Jag kommer inte kunna sova nu! Gud vad jobbigt allt blev. Känns som att jag ska gråta.
Jag är som sagt trött och därför överdrivs väl allt.
Nej, nu MÅSTE jag sova. Annars somnar jag sittande.
Puss o kräm Sandra

12.02.26

Jag orkar inte lägga mig. Jag har gjort mig iordning, det enda jag behöver göra är att släcka lampan, men jag orkar inte sova. Ganska märklig känsla. Kanske beror det på att verkligheten börjar imorgon. orkar inte med skolan! Ååååååååååååh.Men man måste. Snart är det över! ^^

Eller så beror det på att jag vet hur fruktansvärt trött jag kommer vara när jag vaknar. Jag kommer ligga i sängen och försöka tvinga mig själv upp. Den dagliga kampen då man måste övervinna sin trötthet. Åh, det är så jobbigt.

Det kan ju också vara så att jag helt enkelt inte är trött. Lite jobbigt är det ju att jag nu känner mig relativt pigg och måste sova för att orka med morgondagen och sen när man vaknar är man så himla trött. Man typ sover sig trött eller något.

Sen är mitt hår galet ruffsigt eftersom jag inte packat upp väskan. Hur hänger det ihop? kanske du tänker, jo jag har duschat och min hårborste ligger nerpackad någonstans. Har int borstat håret på ett par dagar och det kommer vara jättejobbigt att göra det imorgon, menmen. Nu orkar jag inte leta upp den. Men jag orkar inte sova heller.
                                                                                                  Puss o kräm Sandra

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0