12.01.31

Jag går alltid upp jag försöker alltid gå upp en timme innan jag måste gå till tåget på mornarna. Idag skulle jag gå halv nio, alltså gå upp halv åtta. Jag vaknar, ser att klockan är två minuter i och inser att det är lite brottom. Så jag går upp, väldigt trött, tänder över allt och slår igång tv:n. Jag inser fort att det är något som är fel. "Vakna med the voice" är inte på kanal 5 och klockan har stannat. Jag kollar alltid på det programet! "Jahaaaaa. Vad nu? Har de ändrat tider? Ska det inte gå idag? Varför har klockorna stannat?" många tankar snurrar i huvudet.
Grejen var ju bara det att klockan inte hade stannat. Jag hade vaknat och inbillat mig att klockan redan ringt. Klockan var två minuter i 2. Inte 8. -_- Kommer ni ihåg att det här hände mig för inte så länge sedan också? Konstigt. Samtidigt ganska skönt att veta att man får sova i 6 timmar till! ^^ Kanske borde göra det till en vana?
Vaknade flera gånger men precis när jag tänkte lämna rummet kom jag på att jag var tvungen att kolla vilken tid på dygnet det var. Haha.


Förvirrande? FÖRVIRRANDE!?Just Saying.


På tala om Sandra. 29739 kvinnor i sverige heter det i förnamn. 24625 kvinnor har det som tilltalsnamn. Inte så förvånande kanske, men det finns 4 män som heter Sandra i Sverige varav 3 har det som tilltalsnamn. DET är förvånande.


God natt!


                                                                                            Puss o kräm Sandra


                                                                                         

12.01.31

Har inte kollat på datorn en enda gång i helgen, därav den urdåliga uppdateringen. Skulle skriva igår, men vi hade inget internet.. Men nu är jag i skolan så jag passar på nu!

Helgen var i alla fall braaaaaa! För kort, men bra! I fredags var jag först i skolan och sedan åkte jag hem och åt pizza med Lydia och Mia. Mycket gott. Efter det åkte jag, Lydia och Kitty på tonår. Måste medge att jag kände mig lite förvirrad i början. Men så är det väl när man hoppar in i en lek en halvtimme för sent.. Men det det var kul! Cirkus halv tolv gick jag och Lydia hem till mig och hade en sockerbuddy-natt! Baksmällan, godis, läsk och min get. Mycket trevligt. Somnade dock ganska snabbt..

Lördagen spenderades i pulkabacken! Ååååh vad härligt det var! Perfekt väder, backe, tefat, fika och sista men inte minst, perfekt sällskap! Jag, Lydia och Kitty ägde backen. Haha. Först var vi själva. Det var knappt någon snö, men det gick väldigt bra ändå! (Lite läskigt när man såg alla stenar dock.. Jag har alltid trott att det varit snöhögar..) Efter ett tag kom det massa barn och hundar och grejer, men vi körde int över någon, tack och lov!

Söndagen, som bjöd på strålande sol, spenderades inne i simhallen, som alla söndagar.. Av någon anledning är det ofta fint väder just den veckodagen.. Men men, jag hade det trevligt ändå!
Åkte hemifrån kvart över nio var hemma halv fem.

Nej, nu kanske jag ska vara lite social.. Ha det bra! :)


                                                                                Puss o kräm Sandra

12.01.26

Kitty: Jag är glad att någon gillar dem! ;) Och JA! Helt galet. Är fortfarande upprörd.

____________________________________________________________________________________________

Började dagen med att försova mig, vilket jag ändå blev glad för, eftersom jag vaknade tjugo i 7 och inte fem i som jag gjort några gånger.

Kom till skolan, skrev ett debattinlägg i tre timmar (hoppas det blev rätt.. har inte riktigt koll), åt lunch (PANNKAKAAAAAAAAA!), kollade på fotboll, hade utvecklingssamtal, gick till tåget, träffade farmor, insåg att det inte gick något tåg den tiden, väntade en halvtimme, åkte hem, hämtade posten, satte mig framför. Så har dagen sett ut.

Gissa vad som fanns i posten då? Veckorevyn.. -_- Har prenumererat på den men den har inte kommit på jäääättttteeeelänge, så jag köpte ju en igår. Men nu ville den tydligen komma ändå.. Great. De kanske har ändrat stavfelen? ;)

Måste plugga, men jag är trött. Lär väl rycka upp mig ändå..

 
                                                                                              Puss o kräm Sandra

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0