12.06.20

Har precis kollat på "Bridesmaids" med mamma. Eller ja, hon sov nog mest, men jag kollade! Älskar den filmen! Mamma fick den med Amelia igår och ajg blev överlycklig. Åh! Har du inte sett den, gör det!

Morgondagen är fullproppad med saker som måste göras. Jag och Kitty har arrangerat en liten reunion med klassen. Det ska bli så himla roligt! Men det betyder att jag måste skriva ut massa papper, åka och handla, hämta rekvesita till min utklädnad, klä ut mig, åka hem till Kitty och fixa i ordning allt och dessutom se till att jag inte glömmer någonting. Åh herregud. Håller tummarna för fint väder hur som haver.

Jag och mamma satte upp poolen idag! DÅ är det sommar. I skrivandes stund låter det som att sladdem har åkt ur! orkar inte.. Nej, nu slutade det! Hoppas den åkte åt rätt håll. haha, ni fattar antagligen inte vad jag menar.. Men JAJA. Nu ska den fyllas och mamma har utsett mig till "slangansvarig", vilket innebär att jag måste hålla koll så att vattnet åker dit det ska. Det är inte det lättaste när slangen åker runt hela tiden.

Nu ska jag sova! Ska upp i ottan imorgon. Hoppas bassängen inte blir överfylld under natten, men det borde den inte.. Kommer ju inte kunna sova..!Sov gott kära du!

                                                                                               Puss o kräm Sandra

12.06.18

LYDIA: Har du inte ens sett den? :o Jag har antagligen inte haft tillfälle till att ha den.. :)

_________________________________________________________________________________________


UPDATE! Nu struntar vi i vad jag har gjort den senaste tiden.

Min nya favoritlåt: http://www.youtube.com/watch?v=WB1RhmMw37Y&feature=BFa&list=LL3IVie_NmjXioJuDzwwuOdQ

Favoritvideoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=scWqQTExIv4 (varning för... Ocharmiga bilder)

Favoritprogram: ONE TREE HILL, ingen skillnad alltså..

Haha, liten.. random update kanske. Men lets  face it, klockan är typ 1, jag är trött.

För övrigt är det sommarlov! :D Niceprice.


Kom på mig själv nu ikväll, att jag, som så många andra gånger, gick och såg helt åt pipsvängen knas ut. Om jag någon gång skule råka öppna dörren så, då skulle jag dö. eller den som knackade på.

herregud.Nej, usch, hela det här inlägget blev ju helt osammanhängande! Nu lägger jag ner. GOD NATT! :)


                                                                                              Puss o kräm Sandra

12.06.06

Åh! Vet ni hur glad jag blev när jag såg att folk på riktigt hade kommenterat? :D Det lutar mot konfirmationsklänningen, men om ni tycker något annat kan ni ju fortsätta kommentera, jag blir inte ledsen! ;)

Jag och Kitty har flyttat in till min morbrors lägenhet eftersom att han är borta och jobbar. Vi kolla på film, äter, har mjukisbyxor och sjunger nationalsången. Mycket fint. Trivs som fisken i vattnet med min nya roomie! Hon diskar och jag lagar mat. Och sen så hjälper hon mig.

Liten update såhär på kvällskvisten!Gårdagens flyttlass! (eller ja, min packning, Kittys blev dirketlevererad!)


                                                                                                          Puss o kräm Sandra

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0