12.10.30

Halloj!
 
Har städat i nästan ett dygn. Varför? För att några utav mina fina klasskompisar kommer på besök idag! Ska bli himla roligt och mysigt. De flesta stannar över natten också, Men eftersom jga bara har två soffor och min luftmadrass läcker så har vi lite sovplatsbrist. Så har du någon madrass vi skulle kunna få låna ikväll kan du ju höra av dig! :D
 
¨Nu ska jag återgå till städningen. Måste dammsuga mitt rum och torka bordet och plocka undan det sista. Sen får det banne mig vara nog.
 
 
Puss o kräm Sandra                          

Höstlov

LOV! En vecka utav frihet! Har inga läxor, prov eller uppsatser till veckan efter lovet, så gissa om jag kommer att njuta!
 
Det blåser helt galet utanför! Det knakar i väggarna och jag inbillar mig att taket snart kommer att båsa av huset. Det vore något det.
 
 
Puss o kräm Sandra           
 
 

Jag ser det snöar

Kitty klagar på dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp med skolarbete. Ikväll skickade jag in sista uppgiften innan lovet! Väldig skönt. Tänker plugga så lite som möjligt under den kommande veckan.. Ska dock börja läsa teoriboken för körkortet. Har gjort upp en plan över hur jag ska lägga upp allt och när jag ska ta körkort och grejer. Kanske bara ska ta tag i det och boka tid till allt man måste gå innan... Får göra det på lovet!
 
På tal om körkort! Det snöade ju idag! Vad det har med körkort att göra? Jag kommer inte våga övningsköra (vilket, btw, går bättre och bättre! :D ).. Så facebook var överhettat utav snö-uppdateringar, anti-snö-uppdateringar-uppdateringar och, det nya för i år, anti-anti-snö-uppdateringar-uppdateringar. Alltid lika spännande.
 
Nu måste jag sova! 
 
(På tal om ingenting, jag har en twitter! Har lovat folk att skriva det på bloggen, så klicka här så kommer ni dit! enjoy!)
 
Puss o kräm Sandra               

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0