aj

Har så fruktansvärt ont i vaderna. varför? För att jag dansade, aka hoppade runt som en galning, igår! Lydia och Felix bjöd in till 18-årskalas, vilket var himla trevligt. Förutom smärtan i vaderna idag så att säga.

ja, kände bara för att dela med mig lite. Nu hoppas jag att ni känner lite medlidande.

Puss o kräm Sandra

00:00

Har inte haft något annat än Irakkriget på hjärnan den senaste tiden. Har skrivit ett PM som skulle ha lämnats in i dag, men det hann jag liksom inte riktgt.. Så det får väl bli imorgon istället!
 
Har förövrigt försovit mig både igår och idag! Good times.. Jag verkar inte kunna gå upp 06:10.. En timme senare fungerar bättre.
 
Sen har jag även slutat äta godis på vardagar! Jättejobbigt. Idag utmanade Kitty mig också, så den som håller ut med icke-godis-ätandet längst vinner en toffifee, som är mitt favoritgodis!!!! Så jag tänker kämpa! Men jag kommer trycka i mig på helgerna. Helgdagar är nämligen som ett slags pax. 
 
Sen har jag hållt mitt rum städat i typ en vecka! Helt fantastiskt, kan vara rekord!
 
Nu ska jag sluta ögonen, vill ej försova mig igen!
 
Pusshej leverpastej! <3

Hurtbulls-onsdag

Har varit så himla hurtig idag! Kom hem från den första skoldagen, kollade på den sista kvarten av oth-avsnittet som gick på tv, satt igång en maskin tvätt, rensade ut och sorterade min garderob, hängde tvätt och gjorde smoothie! Känner mig duktig.

Dessutom har jag inte ätit godis på TVÅ dagar! Framsteg, framsteg.

Somnade klockan 3 inatt, hoppas jag inte behöver vara vaken så sent igen... GODNATT!

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0