26 mars 2013 ARTON

Jag fyller banne mig arton år idag, och det är värt att fira! Jag träder in i vuxenlivet, vilket i och för sig känns väldigt läskigt och ganska tråkigt faktiskt, men ändå är det något som är spännande med det. Som att man börjar et nytt kapitell i livet.
 
Firad har jag i alla fall blivit! Blir så rörd utav alla fina människor jag har i min omgivning. Har fått så många fina grattis-hälsningar att det är så att man blir tårögd. TACK!
 
Så, ja, jag lämnar väl barndomen och tackar för mig, för att nu gå in i ett nytt skede av mitt liv. Spännande, läskigt, vemodigt.
 
 
Puss o kräm Sandra                  

12.03 06

Sovmorgon, vårjacka, sol och Håkan Hellström i hörlurarna. Idag är en bra dag.

Dessutom köpte jag någon slags mirakel-nässpray, så jag har kunnat andas i typ 20 timmar!

Om en vecka går jag runt med shorts i Afrika.

Om tjugo dagar fyller jag år.

Idag är en bra dag. Ha det fint!

Helt sjukt

Enligt mina beräkningar är jag sjuk , i genomsnitt, en gång i veckan. Väldigt jobbigt! Direkt efter en vecka med influensa blev jag förkyld. Nu hade jag precis tillfrisknat, men igår bröt något nytt ut... Sov mellan tre och åtta, kollade på tv och sen somnade jag, utan problem, runt elva..

Det jobbigaste är att jag verkligen inte har tid att vara hemma från skolan med tanke på att jag ska till både Egypten och Falun...

Nu är det dags att friskna till!

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0