Du gamla, du fria

Så, vad tyckte ni om eurovision? Själv tycker jag att det var fel vinnre, men jag är inte förvånad över att det blev som det blev. Visst, Danmarks låt var inte bland dem sämsta, tvärt om, men jag tycker inte att den var ALLRA bästa. Så ja, lite besviken är jag allt!
 
Sen tycker jag inte att vi förtjänade en 14:de plats! Tycker att Robin var mycket bättre än så. Men det är väl en sån låt som blir bättre ju mer man hör den, så därför var det kanske en nackdel att vi inte var med i kvalet.. Men men, life goes on! Jag personligen gillade Ungerns, Italiens och Litauens bidrag!
 
Det var ju tur att det gick bättre på hockeyn! :D Fint avslut på veckan liksom. VM-guld känns fantastiskt!
 
Så jag antar att vi har anledning till att vara stolta över vårat lilla land efter denna vecka. Tycker att vi skötte eurovision bra, (Petra gjorde ett bra jobb!) och en första plats i VM. WOOPIDIWOOP!
 
 

ESC

Om ni missat det så är det Eurovision Song Contest ikväll. Som jag har längtat! Hoppas att det går bra för Sverige, även fast oddsen inte ser särskilt lovande ut...
 
Jag har i alla fall bjudit hem fina vänner som kommer för att kolla på tävlingen tillsammans med mig! :D Kommer nog bli en trevlig kväll! 
 
Nu ska jag och Lovan snart bege oss ner mot affären för att köpa glass tror jag. Det är sommar nu! ♥

13.05.11

Halli hallå! Allt bra? Själv har jag äntligen blivit frisk! No more magsjuka. Dock blev den ständiga förkylingen värre, men vet du vad, det får jag leva med!
 
Nu, efter att ha legat utmattad på soffan i fyra dagar måste jag städa och plugga.. Inte precis vad en uttråkad och rastlös Sandra känner för, but a man has got to do, what a man has got to do..
 
Vad kvällen har att bjuda på har jag ingen aning om! Är ensam hemma, så vill någon se mig kan man höra av sig! :D Annars får det bli one tree hill eller något, inte helt fel det heller iofs!

Puss o kräm Sandra         

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0