Det närmar sig

Det börjar närma sig slutet mina vänner! Idag testade jag studentmössor, och herregud vad allt plötsligt kändes verkligt. Om några månader springer jag ut genom portarna och skriker om hur jäkla duktig jag är och har varit, med tårar utav glädje, sorg, hopp och förväntan rinnandes ner för kinden.
 
Om inte ens ett år kastas jag in i något som jag ännu inte har någon aning om vad det kommer att vara. Det enda  jag vet är att det kommer att vara något nytt.
 
Det känns spännande, men framför allt läskigt! Aja, to be continued!

LONDON CALLING, once again!

 
Igår bokade vi en london-resa. Jag och fyra av mina fina ska till min favoritstad. Detta kan inte bli annat än bra! Allt är bokat och klart, så på höstlovet är det dags! Can´t wait!
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to yah!

Har haft en så himla fin helg! Efter som min goda vän Matilda har fyllt arton bestämde vi oss för att lura henne. Så det blev kidnappning, överraskningar, god mat, tårta och skratt. Älskar dessa människor! <3
 
Lördagen ägnade jag till denna surprise tillsammans med Lovan. Vi hade bestämt oss att spela in en film till födelsedagsbarnet, och det tog lite längre tid än planerat... Sisådär 13 timmar senare var den i alla fall klar!
 
Men GRATTIS i efterskott Matilda, hoppas du blev nöjd med gårdagen!
 
 

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0