Du gamla, du fria

Så, vad tyckte ni om eurovision? Själv tycker jag att det var fel vinnre, men jag är inte förvånad över att det blev som det blev. Visst, Danmarks låt var inte bland dem sämsta, tvärt om, men jag tycker inte att den var ALLRA bästa. Så ja, lite besviken är jag allt!
 
Sen tycker jag inte att vi förtjänade en 14:de plats! Tycker att Robin var mycket bättre än så. Men det är väl en sån låt som blir bättre ju mer man hör den, så därför var det kanske en nackdel att vi inte var med i kvalet.. Men men, life goes on! Jag personligen gillade Ungerns, Italiens och Litauens bidrag!
 
Det var ju tur att det gick bättre på hockeyn! :D Fint avslut på veckan liksom. VM-guld känns fantastiskt!
 
Så jag antar att vi har anledning till att vara stolta över vårat lilla land efter denna vecka. Tycker att vi skötte eurovision bra, (Petra gjorde ett bra jobb!) och en första plats i VM. WOOPIDIWOOP!
 
 

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0