Well hello there!

¡Hola hola!
 
Det här funkar ju inte.. Och det känns lite uttjatat att be om ursäkt om min usla uppdatering.. Aja, här är jag nu!
 
Idag har jag faktiskt varit ledig! Hur skönt som helst. Har dock haft lite ångest över att jag borde plugga, så jag gjorde det ett tag på eftermiddagen. Borde dock ha lagt ner lite mer tid på det kan jag ju känna...
 
Nu är iaf Lydia här! Hon sitter och äter pizza, och jag kollar på. Haha, jag har redan ätit annan mat, försöker med ett liiiiiiiiiite nyttigare liv. Går väl sådär.
 
Ja, nej, har inte så mycket annat att skriva just nu. Men vi hörs någon gång! Jag lovar!
 
 
 Puss o kräm Sandra

Long time, no see

Men herregud! Jag måste vara världens sämsta bloggerska. Skulle vilja säga att jag inte haft tid för bloggen, men helt ärligt har jag mest bara legat på sängen och kollat på serier. Börjat titta på "Pretty little liars", och har sett flera avsnitt om dagen. Fast det är egentligen inte särskilt bra.
 
FAST, helt ohändelserikt har mitt liv inte varit! I helgen var jag på Lilis barnkalas och igår började återigen simskolan. Efter den åkte till Lili igen för ännu mer kalas, denna gång för familjen. Hon fyllde år för några veckor sedan och nu börjar hon bli stoooor! Läskigt hur tiden går. Folk säger ofta så, men det är verkligen det! Obehagligt.
 
Nu ska jag inte kolla på tv eller liknande utan faktiskt plugga! Omg. Läser Shakespeare. Kul att jag fattar något också... Förstår inte ens förklaringarna till orden!
 
Grattis i efterskott sötipöti kusin! ♥
 
 
Var duktig och tog en spruta idag! Har, som belöning, tvingat mamma att köpa en glass och ett paket START-flingor till mig.
 
 
Puss o kräm Sandra

It´s friday, friday!

FREEEEEEEEDAG! :D
 
Hur skönt är inte det då?! Vad jag ska göra ikväll är dock oklart.  Antingen så åker jag på Tonår eller så stannar jag hemma och kollar på tv. Känner att det är som att välja mellan motsatsen av pest eller kolera. Måste bestämma mig typ nu. ÅÅÅHÅHHÅHÅÅHÅHÅHÅÅ. Dessa ständiga val.
 
Jag skulle ju skriva om förra helgen, men det har jag inte tid med nu, för jag måste tänka. Men vi kan ju iaf säga såhär; jag och Kitty agerade hjältar.
 
 
Puss o kräm Sandra

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0