SPIRITWEEK

Denna vecka pågår Katedralskolans årliga Spiritweek! Det innebär fem dagar utav konstant identitetskris. Varje dag har ett tema och sen får man klä ut sig efter det. Himla roligt! Har dock själv endast deltagit två av fyra dagar, men imorgon har jag en sista chans!
 

 
I måndags var det flower power-tema! Skolan kryllade utav hippies i kläder med massa mönster och fina fina frisyrer.
 
 
 
 
 
 
 
I tisdags agerade jag Stureplansstekar-Sandra. Tror jag ska fortsätta med pälsjacka. Mycket stilfullt.
 
Sista året på Katte och därmed sista Spiritweek. Himla vemodigt faktiskt! :(
 
 
 
 

Nedräkning

Om femton dagar och arton timmar beger jag mig alltså till London med fyra av mina absolut finaste. Det börjar bli dags att fatta att det faktiskt kommer att hända på riktigt! Vi fem kommer virra runt in the capital of the UK. Haha, sjukt.. Men med största sannolikhet kommer det bli helt fantastiskt ändå, oavsätt hur vida vi kommer kunna göra oss förstådda och hitta där eller inte! Kanske blir det ännu roligare om vi faktiskt inte gör det. Fast det säger jag nu, vi får se vad jag säger efteråt...
 
 

På riktigt nu då

Nej, okej, det var en lam uppdatering.
 
Här rullar livet på, men inte tusan går det fort inte! Alla säger att veckorna bara susar förbi, men jag säger emot. Men så brukar det vara på hösten.
 
Skolan går även den sakt men säkert. Inser att det är fruktansvärt mycket eget ansvar i trean, vilket inte är my cup of tea. Trodde att det skulle vara det, men har märkt att så var inte fallet.. PM, vars ämne man själv fått välja, har skrivits, projektarbeten ska göras på eget initiativ, UF-företag ska göras. Men när det är sånt där som jag själv har ansvaret för att det ska bli gjort blir det oftast inte av, eller i alla fall uppskjutet in i det sista. Det funkar inte längre.
 
Om 23 dagar 16 timmar och 35 minuter (i skrivande stund) så åker jag och fyra fina till London! DET kan man kalla fantastiskt! Vad vi ska göra där bestämmer vi nog nu på söndag, men om du frågar mig stavas det P R I M A R K.
 
Jaha, mer då? Vädret? Hemskt. Hatar det. Mestadels grått, dystert och kallt. Nu har det iofs varit relativt varmt de två senaste dagarna, så får väl vara tacksam eller något. Men i övrigt är det hemskt. Blött hela tiden. Åh.
 
 
Jajaja, nog om mig!
 
 

Livet är inte alltid så tungt dock! Ibland ser jag såhär glad och flintskallig ut. Det är ju härligt det med!
 

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0