Sjuk

Överdriver inte när jag säger att jag i år, i genomsnitt, har varit sjuk en gång i veckan. Förkylning, huvudvärk, feber och hosta har jag drabbats av i intervaller. Idag har jag haft allt på samma gång.

Så ser alltså livet ut just nu. Legat i soffan hela dagen...

Hoppas på att bli frisk tills imorgon... Ha en fin valborg kära vänner och bekanta!

Det kommer aldrig vara över för mig

Hade en himla fin dag igår! Eller eftermiddag iaf. Jag och Tove begav oss ner till gränby för att säga hej till Håkan Hellström. Blev eventuellt lite starstrucked.
 
Stod i kön i en timme för att sedan gå fram till honom och få en autograf på skivan jag köpt av honom. Han sa "Hej! Tack för att du kom!" jag sa "Tack" och neg. Haha, var så nervös, don´t ask me why. Antar att det blir så när man ser någon som man inte kan föreställa sig finns på riktigt och faktiskt är en vanlig människa. 
 
Efter den fina stunden gick jag och Tove och åt sushi! Så.himla.gott. 
 
Så bra dag, bra sällskap!

Tjena

Okej, nu går det inte bra med bloggen eller! Meeeen ska försöka rycka upp mig nu! Hur svårt kan det vara liksom! Har ju massa saker att skriva om egentligen, Egypten, Falun och skol-tråk t.ex. 
 
Just nu har jag dock ingen som helst tid över för sånt. Det är väl just därför jag sitter här och skriver. För att jag måste plugga. Har så fruktansvärt mycket att göra! Efter att ha varit ledig samt varit sjuk har jag hamnat efter, så denna vecka bjuder på 3 uppsatser och ett prov. Sen ska 3 böcker, varav 2 inte ens är påbörjade, läsas ut inom en snar framtid.Dessutom ska väl ett körkortsprov bokas inte snart också, och det lär jag förbereda mig för. Så tid över har jag inte.
 
Framtidsplaner för denna vecka: 
- Plugga
- Eventuellt gå på Håkan Hellströms signering imorgon
- Plugga
- Plugga
- Dansa
- Plugga
- Plugga
- Boka london-resa med fin vän
- Plugga
- Plugga
- Plugga
- Sova
 
Fint.
 
 

En blogg om livet. Eller, ja, mitt liv i allmänhet. "men varför heter den sandraomathilda, om du bara är en" kanske du tänker. Vi var två. Men inte nu typ. Som du ser på headern, det är komplicerat. Men välkommen! Hoppas du trivs! eller nått...

RSS 2.0